Skip to main content

Om os

Hvem er vi?

Vi er en dansk produktionsvirksomhed med mere end 30 års erfaring i at producere og montere udsugningsløsninger, til fjernelse af b.la. støvpartikler, slibestøv, opløsningsmidler og giftige dampe.

Vores produkter er fremstillet på baggrund af mange års erfaring og i tæt samarbejde med vores kunder, alle produkterne er ligeledes fremstillet i et tidløst dansk design. Vi har et showroom i Gilleleje, hvor produkterne er udstillet.

Vi har altid fokus på det gode arbejdsmiljø,

det er vores drivkraft for hele virksomheden samt udviklingen i produktionen. Det gode arbejdsmiljø er altid udgangspunktet når vi kommer ud til vores kunder, for at hjælpe med montage og indretning af værksted eller klinik, ligeledes er vi altid fuldt opdateret på lovkravene fra arbejdstilsynet.  

Vores mål er at skabe et bedre arbejdsmiljø hos vores kunder, samt løsninger som er ergonomisk korrekte og nemme at bruge i en travl hverdag.

Vi har altid kunden i centrum og gør vores bedste for et godt samarbejde.

Hos Toico Ventilation A/S er god service højt prioriteret.

Om Toico Ventilation A/S

Vores kerneforretningen er hovedsageligt indenfor områder som guldsmedværksteder, laboratorier, tandteknikere, fodklinikker og hospitaler.

Vores mål er at opbygge langvarigt samarbejde med vores kunder. Vi tilbyder altid vores kunder en serviceordning, samt hurtig udrykning, hvis der skulle opstå et akut problem med udsugningen.

I branchen er vi kendt for at fremstille kvalitetsprodukter som holder i mange år, vi er særligt kendt for vores sugearm med unikke egenskaber, såsom lydsvag pga. design med trykfald og indbygget lyddæmper, sugearmen kan anvendes i sterilt miljø, fordi mundstykket tåler autoklave. Vi kan også snart tilbyde sugearmen med indbygget LED-lys.

Vi er en virksomhed i løbende udvikling, senest er vi blevet udvidet med en afdeling på Fyn.

Vi ser en stor fordel i at være en afdeling mere, samt kombinationen af de kompetencer de to firmaer besidder. Udvidelsen betyder at vi nu råder over øget produktionskapacitet, så vi nu vil kunne tilbyde vores kunder et bredere program, i form af mange flere specialtilrettede produkter.