Udsugning der passer til din arbejdsplads​

Skal du bruge udsugning på din arbejdsplads? Hos Toico kan vi hjælpe med procesudsugning. Vores ventilationsfirma har særligt mange kunder fra Nordsjælland, herunder primært Gilleleje og Hillerød. Men vi hjælper naturligvis også andre steder på Sjælland og i hele Danmark.

Der er mange forskellige situationer, hvor der kan være behov for udsugning på arbejdspladsen. Det er for eksempel, hvis der bliver arbejdet med noget, der støver meget. For at sikre et bedre indeklima kan en procesudsugning være den rette løsning. Det kaldes også for punktudsugning. Vi kan hjælpe dig med den rette løsning til lige netop din arbejdsplads.​ 

Generelle krav til punktudsugning

Vi kan hjælpe med den rette procesudsugning

Når du har brug for udsugning på arbejdspladsen, er der forskellige former for procesudsugning at vælge imellem. Du skal selvfølgelig have den løsning, der passer til dit behov. Vi gør derfor meget ud af, at vi i fællesskab finder frem til den optimale punktudsugning for dig.

Vi har eget sortiment af udstyr til udsugning. Vi lægger vægt på, at det skal være af god kvalitet, samtidig med at det er brugervenligt og ergonomisk korrekt. Du kan derfor få punktudsugning, der lever op til dine standarder. Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, rådgiver vi dig gerne til den rigtige retning, så du får den rette procesudsugning. 

                               

Skal vi hjælpe dig med punktudsugning?

Vi står klar til at hjælpe dig med den rette udluftning på arbejdspladsen med kvalitetsløsninger. Vores udsugning kan sikre et bedre indeklima i din virksomhed. Skal vi hjælpe dig med procesudsugning? 

Kontakt os for at høre nærmere om punktudsugning. Ring til os på 32 62 20 01, eller skriv til os på kontakt@toico.dk

Hvad siger lovgivningen?

Læs gældende regler på værkstedet og indeklimaet for guld- og sølvsmede samt fodterapeuter og fodplejer.​

Skriv til os med din henvendelse

Vi besvarer gerne dine spørgsmål vedrørende vores produkter og service.​ Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig med et fyldestgørende svar, hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt