Skip to main content

Udsugning til værksted og arbejdspladser

Skal du bruge udsugning til værksted eller anden form for arbejdsplads? Hos Toico kan vi hjælpe med blandt andet procesudsugning til gode priser. Vi tilbyder rådgivning i hele Danmark, Skandinavien, samt Grønland og Færøerne.

​Der er mange forskellige situationer, hvor der kan være behov for fast eller mobil udsugning på arbejdspladsen. Det er for eksempel, hvis der bliver arbejdet med noget, der støver meget. For at sikre et godt indeklima, kan en procesudsugning være den rette løsning. Det kaldes også for punktudsugning. Vi kan hjælpe dig med den rette udluftning til lige netop din arbejdsplads som blandt andet tandlæge.

​Vælg den rette procesudsugning/punktudsugning

Når du har brug for udsugning til værksted, er der forskellige former for procesudsugning at vælge imellem. Du skal selvfølgelig have den løsning, der passer til dit behov.

Vi gør derfor meget ud af, at vi i fællesskab finder frem til den helt optimale punktudsugning for dig.

​Vi har vores eget sortiment af udstyr til udsugning til industri. Vi lægger vægt på, at det skal være af god kvalitet samtidigt med, at det er brugervenligt og ergonomisk korrekt. Du kan derfor få punktudsugning, der lever op til dine standarder. Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, rådgiver vi dig gerne til den rigtige løsning.

Skal vi hjælpe dig med mobil udsugning?

Vi står klar til at hjælpe dig med den rette udluftning på arbejdspladsen. Vores udsugning til værksted og anden mobil udsugning kan sikre et bedre indeklima i din virksomhed. Skal vi hjælpe dig – og vil du gerne have en mere konkret pris?

Kontakt os for at høre nærmere om billig udsugning på telefon 32 62 20 01 eller e-mail kontakt@toico.dk