Skip to main content

Behandlerbord til klinikker og værksteder

Skal du bruge et behandlerbord til en arbejdsplads med udsugning? Hos Toico Ventilation A/S har vi specialiseret os i sugeudstyr til værksteder, laboratorier, klinikker og hospitaler. Vi leverer bl.a. behandlerborde til fodterapeuter og tandteknikere i hele Danmark og Norden – også til Færøerne og Grønland.

Brugervenlige og ergonomiske arbejdsborde

Vi har en omfattende egenproduktion af udstyr til udsugning, herunder en bred vifte af arbejdsborde. Alle vores arbejdsborde er udført i god kvalitet med fokus på at være brugervenligt og ergonomisk korrekt. Vi kan tilbyde et behandlerbord, der er:
  • Eleverbart
  • Hæve-sænkebord
  • Et mobilt arbejdsbord
  • Inkl. rustfri stålrist
Bordene kan leveres med forskelligt tilbehør. Vi kan f.eks. tilbyde et hæve-sænkebord med easytouch-betjening. Vi har også et mobilt arbejdsbord for fodterapeuter, som kan leveres til enten venstre- eller højrehåndet betjening. Vi har over 30 års erfaring med salg, service og montering af sugeudstyr. Dermed har vi stor ekspertise med at finde de rette løsninger til kunderne, uanset om de ønsker standardløsninger eller specialløsninger. Alle opgaver bliver løst i et tæt samarbejde med kunden, og vi giver gerne råd og vejledning.

Få et uforpligtende tilbud på et behandlerbord

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på det ønskede behandlerbord. Du kan ringe på telefon 32 62 20 01 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til e-mail kontakt@toico.dk.​