Skip to main content

Dental- og trykluft-kompressor samt trykluftpistol forhandles

Leder du efter en trykluft-kompressor til klinikken eller værkstedet? Hos Toico A/S tilbyder vi levering og montering af f.eks. trykluft-kompressorer. Vi servicerer ofte tandlæger og guldsmede, men vi hjælper naturligvis også private. ​Mange af vores kunder holder til i hovedstadsområdet, men vi har også en forhandler på Fyn. Vi leverer gerne i hele Skandinavien, herunder i både Grønland og Færøerne.

​Brugervenlig trykluft-kompressor i høj kvalitet

Vi har en række forskellige trykluft-kompressorer, som har et lavt lydniveau. De er beregnet til kontinuerlig drift og kan have flere brugssteder på samme tid. De er stort set vedligeholdelsesfrie og har naturligvis en lang levetid. De større dentalkompressorer har en absorptionstørrer, der fjerner vanddampen, når luften komprimeres. Dermed elimineres risikoen for bakterier i trykluften. Vi har desuden trykluftpistoler med tilslutningskobling, og luftpistolerne kan leveres i forskellige størrelser. Derudover har vi vinkelholdere m.m. Vi kan bl.a. levere:
  • Luftpistol
  • Trykluftpistol
  • Dentalkompressor​
  • Trykluft-kompressor
  • Vinkelholder til trykluftpistol​
Vi har mere end 30 års erfaring inden for branchen, og derfor har vi stor ekspertise med trykluft, udsugning og ventilation. Vi lægger altid vægt på ergonomi, brugervenlighed og kvalitet. Samtidig lægger vi vægt på at imødekomme kundernes ønsker og behov.

​Få et uforpligtende tilbud på trykluftsudstyr i dag

Du er velkommen til at få en brochure og et uforpligtende tilbud på det ønskede trykluftsudstyr. Samtidig giver vi gerne råd og vejledning. Vi har kunder fra hele landet, Grønland, Færøerne samt resten af Skandinavien, som vi kan levere den ønskede trykluft-kompressor til. ​Du kan ringe på tlf. 32 62 20 01, hvis du vil høre mere eller have et tilbud. Du kan også skrive til e-mail kontakt@toico.dk.​​