Skip to main content

Trykvagt til udsugning og procesventilation

Leder du efter en trykvagt til et udsugnings- eller ventilationsanlæg? Hos Toico Ventilation A/S har vi over 30 års erfaring med bl.a. udsugning og ventilation. Vi tilbyder salg, service og montering for store og små erhvervskunder i hele landet. Fra vores hovedkontor i Gilleleje leverer vi løsninger såsom en trykvagt og mange former for ventilation til kunder i hele Danmark og Noden, inklusive Grønland og Færøerne. Vi leverer vores løsninger til mange forskellige typer kunder i mange brancher, f.eks. tandlæger, klinikker og laboratorier inden for sundhedsvæsnet samt smede og producenter inden for industri.

Holder øje med anlæggets driftssituation

Formålet med en trykvagt er at holde øje med ventilations- eller udsugningsanlæggets driftssituation. Trykvagten alarmerer ved hjælp af lys og lyd, hvis driftsfunktionen ikke er tilstrækkelig. Den kan anvendes til alle former for udsugning og ventilation. Vi er eksperter i at finde de rette løsninger til vores kunder. Vi imødekommer altid vores kunders behov, og da vi har egenproduktion, kan vi også leverer specialeløsninger. Opgaver med specialeløsninger løses i et tæt samarbejde med kunden. Dermed kan vi levere det bedste resultat.

Kontakt os for at få et tilbud på en trykvagt

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for salg, service og montering. Vi tager gerne en snak om vores produkter, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på for eksempel en trykvagt. Du kan ringe til os på telefon 32 62 20 01 for at få mere information, men du kan også skrive til os på e-mail kontakt@toico.dk.​