Fleksibel lyddæmper til processug

​Skal du bruge en fleksibel lyddæmper? Hos Toico Ventilation A/S har vi stor ekspertise i div. sugeløsninger. Vi producerer og forhandler blandt andet faste og fleksible lyddæmpere til procesventilation. Vi tilbyder også montering og service. Vi servicerer erhvervskunder i hele Danmark.

Dæmper luftstøj

Et velfungerende processug skal være så støjsvagt som muligt. Vi har egen produktion af alle vores lyddæmpere. Vi anvender vores fleksible lyddæmper til lyddæmpning til afkastet på sugemotorer, bordsug, samt til alle vores andre sugesystemer. Vi kan levere og montere både fast lyddæmper og fleksibel lyddæmper. Dette i tæt samarbejde med kunderne, vi er meget fleksible og lydhør overfor alle behov. Vi har stor ekspertise med procesventilationsløsninger, og vi har arbejdet med ventilation og relaterede produkter i mere end 30 år. Derfor kan vi både tilbyde professionel rådgivning og kompetent montering.

Få et tilbud på en fleksibel lyddæmper

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi tilbyder, og om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på en fast eller fleksibel lyddæmper. Du kan ringe til os på telefon 32 62 20 01 for at bestille eller for at få mere information. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@toico.dk.​