Skip to main content

Stinkskab til giftige dampe, gasser og støv

Skal du bruge et stinkskab? Hos Toico A/S har vi specialiseret os i levering, montage og service af procesventilation, herunder stinkskabe, limskabe og arbejdskabinetter. Vores kunder består bl.a. af Dentallaboratorier, Tandlægeklinikker, sundhedsvæsenet, Plastikkirurger, fodterapi, guldsmed, industri og værksteder, laboratorier, frisør, der alle arbejder med giftige dampe o. lign. Vi befinder os i Gilleleje, men vi har kunder fra hele landet, Grønland, Færøerne samt resten af Skandinavien. Se video herunder:

Ergonomisk og brugervenligt lim- og stinkskab

Et stinkskab / arbejdskabinet er en enkelt løsning som anvendes til, at fører giftige dampe og gasser fra kemikalier opløsningsmidler etc. væk fra medarbejderen. Alle vores Limskaber / arbejdskabinetter er fremstillet med fokus på ergonomi og brugervenlighed. Samtidig er de i god kvalitet og er fremstillet i en rengøringsvenlig konstruktion. ligesom de overholder alle arbejdstilsynets krav om lufthastighed og indbygget kontrolovervågning, Vi har en række forskellige størrelser af stink- og limskabe, heriblandt:
    • Limskab inkl. sugemotor, indbygget lys og trykvagt. Limskabet kan let placeres på et bord. En ideel løsning der ikke fylder meget, og let kan placeres på en bordplade sammen med anden arbejdspladsindretning. (Varenr. 60.071)
    • Udsugningsskab med fotocelle og indbygget filter, selvregulerende Atex2 ventilator med indbygget trykvagt, lys og lovpligtig kontrolforanstaltning. (varenr. 60.08)
    • Stinkskab inkl. sugemotor og hæve- og sænkelåge af glas samt med automatisk regulering af ventilationen, indbygget lys og lovpligtig kontrolforanstaltning. Det leveres uden bord. (Varenummer: 60.10).
    • Stinkskab til 3D print Dette stinkskab til 3D print er helt nyudviklet, Denne proces skal foregå i et lukket skab, da det afgiver giftige dampe, som er skadelige for brugeren. (Varenr. 60.12)

Levering, montage og service af stinkskabe og arbejdskabinetter

Vi har mere end 30 års erfaring med udsugning og ventilation, og vi tilbyder alt fra rådgivning og sparring til levering og service. Vi har stor ekspertise til at finde de helt rigtige løsninger til vores kunder. Vi lægger stor vægt på at imødekomme vores kunders ønsker og behov, og vi kan nemt lave specialløsninger, da vi har egen produktionsvirksomhed. Vi står gerne for både salg, montering og service af procesventilation såsom stink- og limskabe. Du kan også bestille vores produkter uden montage. Der medfølger altid en montagevejledning, som du eller en håndværker kan følge.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at høre mere om vores arbejdsskabe, og vi sender gerne en brochure, et løsningsforslag og et uforpligtende tilbud med en god pris. Du kan også få et telefonisk prisoverslag. Flertallet af vores kunder er i hovedstadsområdet, men vi har en forhandler på Fyn, og vi leverer i hele landet, resten af Skandinavien, i Grønland og på Færøerne. Du kan ringe til os på tlf. 32 62 20 01 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@toico.dk.