Skip to main content

Motorspjæld

24 Volt DC motorspjæld, hurtiggående og lydløst motorspjæld. Det passer til Toico’s system 45, som b.la. består af sugearme, centralstøvsuger løsninger, samt steder hvor man ønsker til og frakobling af procesudsugning. Motorspjældet anvendes af flere forskellige brancher og industrier. Kunderne kan være laboratorier, dentallaboratorier, tandlægeklinikker, plastikkirurger, guldsmede, værksteder og sundhedsvæsenet med videre. Vi har hjemme i Gilleleje, og nu også en afdeling på Fyn nær Odense, hvorfra vi leverer til kunder i hele Danmark, samt Grønland, Færøerne og resten af Skandinavien.

Stor ekspertise og mange års erfaring med slibeprodukter

Vi har en bred vifte af spjæld såsom håndspjæld, indreguleringsspjæld, spjældmotor, samt tilbehør til motorspjæld. Vi forhandler blandt andet:
  • Spjæld
  • Håndspjæld
  • Kontakter
  • Spjældplade
  • Motorspjæld
  • Indreguleringsspjæld
  • Dæksel til håndspjæld
Vi har egen produktion af alle vores motorspjæld. Vi har arbejdet med bl.a. produktion og løsninger til procesventilation i mere end 30 år. Dermed kan vi tilbyde professionel rådgivning og vejledning i valg af det rette udstyr. Alle vores produkter bliver udviklet med fokus på kvalitet, ergonomi og brugervenlighed.

Kontakt os for at få et tilbud på motorspjæld og andet udstyr

Du er velkommen til at få en snak om, hvad vi tilbyder, og vi råder og vejleder gerne om vores produkter. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på spjæld såsom håndspjæld eller motorspjæld. Mange af vores kunder holder til i hovedstadsområdet, men vi er også repræsenteret med en forhandler på Fyn. Vi leverer til hele landet og resten af Skandinavien samt i Færøerne og Grønland. Du kan ringe på telefon 32 62 20 01 for at bestille eller få mere information. Du kan også skrive til kontakt@toico.dk, hvorpå vi vender tilbage hurtigst muligt.​​