Skip to main content

Sugearm

Skal du bruge en punktsugearm? Sugearm fremstilles I høj kvalitet

Mangler du en bestemt type sugearm til din klinik – f.eks. en punktsugearm? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Toico Ventilation A/S finder du et bredt udvalg af egenproduktion af sugearme.

Vores virksomhed er beliggende i Gilleleje og på Fyn tæt ved Odense, men vi har kunder i hele landet. Vi tilbyder også levering til kunder i Grønland og på Færøerne samt hele det øvrige Europa. Vi leverer sugearme, fx en punktsugearm, til værksteder, laboratorier, klinikker og hospitaler.

Toico Ventilation A/S har mere end 30 års erfaring i at indrette en arbejdsplads, hvor det er vigtigt at have en effektiv og fleksibel procesudsugning, som optimalt udføres med en lydsvag effektiv og brugervenlig sugearm. Vi kan tilbyde en punktsugearm, som er designet med vægt på ergonomi, høj kvalitet og et brugervenligt design. Derudover kan vi producere mange andre typer sugearme.

Vi har et stort sortiment af sugearme

Uanset hvilken form for sugearm du skal bruge, så finder du den i vores sortiment. Vi kan lave lige den kombination du har brug for. Lige her på siden finder du et overblik over de forskellige produkter samt deres særlige specifikationer, de findes som vægmonteret, bordmonteret og loftmonteret modeller.

Vores erfarne personale står desuden altid klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning, så du kan finde et produkt, der matcher dine behov. Når du handler her hos os, er du garanteret en høj professionalisme hele vejen rundt.

Alle vores sugearme er gennemtestet på teknologisk institut, vi garanterer høj kvalitet og lever op til alle lovkrav. Se testrapport her Du er derfor sikret et godt produkt, som kan holde i mange år i fremtiden.

Hvad koster vores punktsugearm? Kontakt os for at høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller har du spørgsmål til vores sortiment, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon: 32 62 20 01 eller på mail: kontakt@toico.dk, så hører du fra os snarest muligt.