Skip to main content

Sugemotor til værksteder og klinikker

Er du på udkig efter en sugemotor? Hos Toico Ventilation A/S har vi egenproduktion af støjsvage og effektivt sugeudstyr til bl.a. værksteder, laboratorier, klinikker og hospitaler. Mange af vores kunder er guld- og sølvsmede samt fodterapeuter og fodplejere. Fra vores adresse i Gilleleje leverer vi vores produkter til kunder i hele Danmark og Norden, herunder Grønland og Færøerne.

Effektive og lydsvage motorer i høj kvalitet

Vi tilbyder salg, service og montering af sugemotorer, og det har vi gjort i over 30 år. Der er naturligvis tale om effektive og lydsvage sugemotorer, som leveres med eller uden filter. Vi kan også levere en løs motor. En TK Sugemotor kan anvendes, når der er behov for at fjerne støv, røg, dampe og gasser effektivt. Den støvsvage motor gør det muligt at anvende den tæt på arbejdsstedet.​ Alle vores motorer er fremstillet i kvalitetsmaterialer, hvilke sikrer en lang levetid og lave vedligeholdelsesomkostninger. De opfylder naturligvis alle krav til arbejdsmiljø og miljølovgivning. Vi har stor ekspertise med at finde de rette løsninger til kunderne, og da vi har egenproduktion, kan vi også leverer specialløsninger. Alle opgaver løses altid i et tæt samarbejde med kunden.

Få et uforpligtende tilbud på sugemotor

Kontakt os for at indhente mere information om de forskellige motorer, og vi giver gerne både råd og vejledning. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på salg, service eller montering af en sugemotor. Du kan ringe på telefon 32 62 20 01 for at aftale det videre forløb, men du kan også skrive til os på e-mail kontakt@toico.dk.